Få en gratis tur i taxa i KBH

At få en tur i København i bil er ikke alle forundt fordi, at det normalt kræver, at du har nok penge til at betale for det.

Få en tur rundt tur i taxa i KBH og endda helt gratis

Hvis du kan lide København og kan lide at se de forskellige steder i København så bør du tage en tur rundt omkring og se hvad byen har at tilbyde dig. Ofte kan du gøre det på cykel, men alle ved, at det danske vejr er lunefuldt, hvorfor du aldrig kan regne med, at der helt sikkert vil være sol og godt vejr når du skal rundt. Derfor er det en ide at finde et køretøj med tag over hovedet, som du kan gøre brug af. Det oplagte valg er her at tage en taxa eller at leje en bil, men begge disse metoder koster penge så hvorfor ikke finde en gratis metode. Her kan du gøre brug af Uber, for med en rabatkode fra Uber kan du få en tur rundt i København og endda helt gratis. Så hvis du har blod på tanden for en tur omkring i København så er det bare med at tage med Uber.

App til bestilling af taxi

Måske er du fra et andet sted i landet, for eksempel Jylland og hvis dette er tilfældet kender du nok ikke storbyen København så godt. For mange der kommer langvejs fra kan det være en stor mundfuld, at skulle køre alene rundt omkring i byen og derfor er det bedst hvis man kan få en anden til at gøre det for sig. For så slipper man for at køre rundt i de ensrettede veje og i de snævre små gader, som man slet ikke er vant til da sådanne smalle gader slet ikke findes i udkantsområderne i landet. Og i disse situationer kan man især med fordel, måske endda allerede før man ankommer til hovedstaden, downloade Uber appen.

Med en app finder du nemt en Uber driver

Hvis du er så godt forberedt, at du allerede på forhånd har downloadet app’en kan du ligeså godt som det første når du går ud af toget tage den i brug og finde ud af hvor du nemmest og hurtigst kan stige på en Uber bil. Med den gode app skal du nok hurtigt finde ud af at få en Uber person til at komme til dig og idet du træder ind, kan du blot sige til chaufføren, at du ønsker at se så mange ting på så kort tid som muligt fordi, at du er ny i København. Måske siger vedkommende til dig, at dette dog vil blive en lidt dyr affære og så kan du smile og stå og vifte med din mobil foran dit ansigt.

Idet din Uber person finder ud af, at du har en rabatkode fra Uber, som gør, at du kan gøre gratis af sted så bliver vedkommende frygteligt forlegen pga. At han slet ikke vidste dette og måske endda var lidt skarp da han sagde til dig, at det ville blive dyrt. Men så snart han har forstået, at du har en rabatkode så vil han nok sætte gang i maskineriet og snart skal du nok få set Rundetårn, Den lille Havfrue, Christiansborg og hvad der ellers er værd at se i København.